آیا اعمال روز شرف شمس از قبیل نماز حاجت قبل از نماز ظهر و روزه گرفتن و نوشتن ذکر ابجد آن روی کاغذ زرد سندیت دارد یا خیر؟

پاسخ:
در كتب روايت و دعا چيزي به نام اعمال روز شرف شمس نديده ايم. در اينترنت از اين مطالب بي پايه فراوان است كه بسياري از مواقع به معصومين هم نسبت داده مي شود، ولي اساسي ندارد. جز به مطالبي كه مستند به منابع معتبر بوده و در سايت هاي معتبر مي آيد، توجه نكنيد. اينها شايد نقشه دشمن در خرافي معرفي كردن جامعه باشد.
موفق باشید.