اگر دختر بالغه رشيده كه مقلد 1-آيت الله مکارم 2-آيت الله خامنه ای است بدونه اذن پدر ازدواج كند آيا اين ازدواج باطل است يا صحيح است؟

پرسشگر گرامي با سلام سپاس از ارتباط تان با اين مرکز
بنا به فتواي آيت الله مکارم و آيت الله خامنه اي، بنا به احتياط واجب اذن و اجازه پدر شرط صحت عقد است. بنا براين اگر اذن و اجازه نباشد ،عقد باطل است . (1)
پي نوشت:
1 . استفتائات، آيت الله مكارم، ج 2، ص 318، س 913. وآيت الله خامنه اي ، مسايل مورد ابتلا، س50.