در آخرین روز نمایشگاه کتاب تهران روی داد:
آیت الله اعرافی از غرفه مرکز ملی پاسخگویی در نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، مدیر حوزه های علمیه در 14 اردیبهشت 98 از سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور در مصلی تهران از غرفه مرکز بازدید به عمل آورد.

وی در این بازدید ضمن تشکر از حضور کارشناسان مرکز ملی پاسخگویی در این رویداد بزرگ فرهنگی کشور، این کار را بسیار ضروری قلمداد کرد و بر تداوم حضور متخصصان امور دینی در کنار مردم تاکید کرد.