مایع

دختری بیست و سه ساله هستم که وقتی با دوست پسرم صحبت میکنم یا حتی با هم مسج میدهیم آبی شفاف مانند آب ولی با غلظت بیشتر ازمن خارج می شود آیا این آب منی است و حکم جنابت رادارد ؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
گرچه دوستي شما با پسر نامحرم جايز نيست ،ولي آنچه از شما خارج مي شود، مني نيست و حکم جنابت را ندارد.
اگر زن بر اثر تحريک هاي جنسي به قدري تحريک شود که به اوج لذت و شهوت جنسي برسد و در آن حال مايعي از او خارج شود ،جنب مي شود. اگر به اوج لذت نرسد و مايع خارج شود و يا به اوج لذت برسد، ولي مايعي خارج نشود و يا شک کند که مايعي خارج شد يا نه ، جنب نمي شود و غسل لازم نيست.
زن اگر يقين به خارج شدن مني پيدا کند ، جنب مي شود و اگر يقين پيدا نکند ،جنب نمي شود. بنابراين مواقعي که زن بر اثر تحريک هاي شهواني مقداري لذت مي برد و در آن حال رطوبتي از او خارج مي شود ،چون به اوج شهوت نرسيده ،جنب نمي شود و رطوبت خارج شده هم پاک است و وضو و غسل را باطل نمي کند.(1)
اوج لذت و شهوت به حالتي گفته مي شود. که در آن حال معمولا انسان از خود بي خود مي شود و لذت زيادي مي برد و مني بيرون مي ريزد. بعد از تمام شدن آن حال انسان احساس تخليه شدن و ارضا مي کند .حالت شهوتش تمام مي شود و بدنش سست مي شود . حالت تحريک آميزي که قبل از تخليه شدن داشت ، ديگر آن حالت را ندارد. مثل اين که انسان گرسنه دلش غذا مي خواهد، ولي وقتي غذا خورد و سير شد، ديگر ميل به غذا ندارد.
آنچه که از شما خارج مي شود، مذي مي باشد. مذي آبي است کمي لزج و چسبنده که نوعاً بعد از تحريک شدن جنسي (مانند ديدن صحنه شهوت‌انگيز، يا فکر کردن درباره آن يا نگاه و صحبت با جنس مخالف و يا بازي با همسر) خارج مي‌شود. پاک است و غسل و وضو را باطل نمي‌کند.
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم.
پي نوشت :
1.آيت الله خامنه اي، استفتائات ، سوال 171.

اكر انسان از خواب بيدار شد و دردستشويي متوجه شد كه درحال ادرار كمي مني از مثانه او خارج شد و در حالي كه بي بوباشد ايا بايد غسل انجام دهد يا نه وايا روزه او درست است يا نه

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباط تان با اين مركز؛
با توضيحي که داده ايد، مايع مذکور مني نيست و احتياج به غسل ندارد. روزه شما صحيح است. البته اگر مني هم باشد ،روزه صحيح است ،چون بيرون آمدن مني در خواب روزه را باطل نمي کند.
به طور كلى آب هايى كه از انسان خارج مى‏شود ،به غير از بول و مني عبارتند از: مذى، ودى، وذى.
مذى؛ آبى است كه كمى لزج و چسبنده است . اغلب بعد از شوخى و تحريکات جنسي و بازى با همسر و مانند آن خارج مى‏شود .معمولاً قبل از خروج منى خارج مى‏شود . پاك است و غسل و وضو را باطل نمى‏كند.
ودى؛ آبى است كه كمى سفيد رنگ است . گاهى بعد از بول خارج مى‏شود . در صورتى كه انسان يقين نداشته باشد كه با بول برخورد كرده، پاك است و غسل هم ندارد.
وذى؛ آبى است كه گاهى بعد از منى خارج مى‏شود. در صورت يقين به اين كه با منى يا بول برخورد كرده، فقط محل خروج را بايد تطهير كرد .اگر بعد از استبرا يكى از اين رطوبت‏ها خارج شود و انسان شك كند آيا بول است يا رطوبت‏هاى ديگر ،پاك است.
تا وقتى كه انسان يقين پيدا نكرده آنچه خارج شده ،منى است، غسل واجب نمى‏شود . خروج منى در مردان سه علامت دارد:
ا) از روى شهوت و ارضاي غريزه باشد.
ب ) با فشار و جستن بيرون آيد.
ج ) هنگام بيرون آمدن، بدن سست شود.
چنانچه در هنگام جستن مايع مذكور بدن سست نشود و همراه با شهوت نباشد حكم منى را ندارد.

با عرض سلام روزه بودم تصویری جنسی دیدم و بعد از 5 دقیقه ابی شبیه اب بینی چسبنده و کاملا شفاف از من خارج شد حکم ان چه می باشد با تشکر

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباط تان با اين مركز؛
آب خارج شده از شما مذي است و مذي پاک است . غسل لازم ندارد و غسل و وضو و روزه را باطل نمي کند.
بنابراين روزه شما صحيح است.(1)
پي نوشت:
1. امام خميني ،توضيح المسائل،م73.

من خانمی هستم که به تازگی عقد کرده با شوهرم شدم. ما از لحاظ مسائل نزدیکی و ملاعبه از لحاظ دینی حساس هستیم. در مورد یکسری از مسائل مربوط به آن سوال کردیم اما یک سری را خجالت میکشیم سوال کنیم.خلاصه من در مورد آب های خارج شده از دهانه واژنم در هنگام ملاعبه و لمس و نوازش و بوسیدن همسرم شک دارم . شوهرم در مورد آب های خروجی از بدنش سوال کرده و فهمیدم به جز منی و آبی که همراه با دخول باشد بقیه آبها پاک است اما در مورد آب ( یا اگر انواع دارد انواع آبها) خروجی از بدن (دهانه واژن) زنان هیچ اطلاعاتی ندارم ، چون خجالت میکشم. ما هیچ دخولی تا حالا نداشته ایم

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
آبي که در حال ملاعبه با شوهرت از تو خارج مي شود، پاک است و نياز به غسل ندارد و وضورا هم باطل نمي کند.
زن با دو چيز جنب مي شود و هرگاه جنب شود، بايد غسل جنابت کند:
1 - داخل شدن آلت تناسلي مرد به جلو يا عقب زن که اگر به اندازه ختنه گاه يا بيش تر داخل شود، زن و مرد هر دو جنب مي شوند، گرچه مني خارج نشود.
2-بيرون آمدن مني، چه در خواب باشد يا در بيداري.
اگر زن بر اثر تحريک هاي جنسي به قدري تحريک شود که به اوج لذت و شهوت جنسي برسد و در آن حال مايعي از او خارج شود، جنب مي شود. اگر به اوج لذت نرسد و مايع خارج شود و يا به اوج لذت برسد، ولي مايعي خارج نشود و يا شک کند که مايعي خارج شد يا نه ،جنب نمي شود و غسل لازم نيست. زن اگر يقين به خارج شدن مني پيدا کند، جنب مي شود . اگر يقين پيدا نکند ،جنب نمي شود. بنابراين مواقعي که زن بر اثر تحريک هاي شهواني مقداري لذت مي برد و در آن حال رطوبتي از او خارج مي شود ،چون به اوج شهوت نرسيده ،جنب نمي شود و رطوبت خارج شده هم پاک است و وضو و غسل را باطل نمي کند.(1)
اوج لذت و شهوت به حالتي گفته مي شود. که در آن حال معمولا انسان به حالت ارگاسم يا رعشه جنسي مي رسد . بعد از تمام شدن آن حال انسان احساس تخليه شدن و ارضا مي کند .حالت شهوتش تمام مي شود و بدنش سست مي شود . حالت تحريک آميزي که قبل از تخليه شدن داشت، ديگر آن حالت را ندارد. مثل اين که انسان گرسنه دلش غذا مي خواهد، ولي وقتي غذا خورد و سير شد، ديگر ميل به غذا ندارد.
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، استفتاآت ،سوال 171؛ امام خميني، استفتاآت ،ج1 ،سوال101-104؛ آيت الله بهجت، استفتا آت ،ج1 ،سوال 705 و812.آيت الله مکارم ،توضيح المسائل عم361و مسائل کثيرالابتلا ،م18.

آبی که بعد از بول خارج می شود و بسیار به منی شبیه است، نه از لحاظ آن سه شرط، بلکه به لحاظ حالت، غلظت و تمامی ویژگی های فیزکی که منی دارد چه حکمی دارد؟ به نظرم این مایعی که من می گویم با مذی و ودی متفاوت است.

پاسخ:
مايعي كه از انسان خارج شود، يكي از همان چيزهايي است كه در توضيح المسايل آمده است . مايع خارج شده اگر ويژگي هاي مني را نداشته باشد و استبرا از بول نيز صورت گيرد، حكم ودي را دارد و پاك است، اگر چه شكل ظاهري آن متفاوت با آنچه باشد كه از ودي تصور مي كنيد.

من جوانی 16 ساله هستم که چندی پیش از احکام استمناء و خروج منی آگاه شدم. تا قبل از آن این کار زشت را انجام میدادم اما به محض آگاه شدن به کمک خدا ترک کردم. اما حالا به مشکلی برخورده ام،گاهی افکاری سراغ من می آید یا چیز هایی میبینم که خیلی شهوت بار نیستند و تقریبا عادی هستند در عین حال من خیلی سریع این افکار را از خودم دور می کنم اما میترسم نکند این چیزی که از من خارج میشود منی است. از معلم دینی خود پرسیدم و او به من اطمینان داد که شک و تلقین زیادی است. ممکن است شما به من کمک کنید؟!با توجه به اینکه من فرق منی و مایع طبیعی را نمیدانم!

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
چيزي که از شما خارج مي شود ،مني نيست، بلکه مذي است .مذي گاهي به وسيله تحريک شهوت بدون پرش و جستن خارج مي شود .مقدارش خيلي کم تر از مني است وپاک است . غسل و وضو و روزه را باطل نمي کند و نياز به غسل ندارد.
در مرد خارج شدن مني خيلي روشن است چون ضمن لذت بخش بودن با پرش و جستن خارج مي شود .مقدارش هم خيلي بيش تر از مذي است . بعد از بيرون ريختن مني حالت شهوت تقريبا تمام مي شود.
مني در زن با پرش و جستن خارج نمي شود، بلکه اگر در حال ارگاسم و ارضا شدن مايعي خارج شود، حکم مني را دارد. در غير اين صورت مايع خارج شده پاک است و نياز به غسل ندارد.
اگر زن بر اثر تحريک هاي جنسي به قدري تحريک شود که به اوج لذت و شهوت جنسي برسد و در آن حال مايعي از او خارج شود، جنب مي شود.اگر به اوج لذت نرسد و مايع خارج شود و يا به اوج لذت برسد، ولي مايعي خارج نشود و يا شک کند که مايعي خارج شد يا نه ،جنب نمي شود و غسل لازم نيست. زن اگر يقين به خارج شدن مني پيدا کند جنب مي شود . اگر يقين پيدا نکند جنب نمي شود. بنابراين مواقعي که زن بر اثر تحريک هاي شهواني مقداري لذت مي برد و در آن حال رطوبتي از او خارج مي شود ،چون به اوج شهوت نرسيده ،جنب نمي شود و رطوبت خارج شده هم پاک است و وضو و غسل را باطل نمي کند.(1)
اوج لذت و شهوت به حالتي گفته مي شود. که در آن حال معمولا انسان از خود بي خود مي شود . لذت زيادي مي برد و مني بيرون مي ريزد. بعد از تمام شدن آن حال انسان احساس تخليه شدن و ارضا مي کند و حالت شهوتش تمام مي شود. بدنش سست مي شود و حالت تحريک آميزي که قبل از تخليه شدن داشت ،ديگر آن حالت را ندارد. مثل اين که انسان گرسنه دلش غذا مي خواهد، ولي وقتي غذا خورد و سير شد، ديگر ميل به غذا ندارد.
پي نوشت:
1.آيت الله فاضل، توضيح المسائل ،م77و 348.

هنگام تحریک جنسی زنان مایعی لزج ازآنها دفع میشود آیا بعد از دفع این مایع احتیاجی به غسل کردن هست؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
احتياجي به غسل نيست.
هر مايع و آبى كه از انسان خارج شود، منى نيست. آب هاى ديگرى، حتى با شهوت هاى جزئى از انسان خارج مى شود كه به آن ها مَذى مى گويند و پاك است و احتياج به غسل جنابت ندارد. گاهى با شوخى ، يا نگاه كردن، يا فكر و صحبت در مورد مسايل جنسي، آبى از انسان خارج مى شود، كه تا يقين نداشته باشد منى است يا علائم منى را نداشته باشد، غسل كردن واجب نيست، و بايد آن آب را پاك به حساب آورد.(1)
نشانه جنابت در خانم ها و يا دختران، آن است که در اثر تحريک جنسي به اوج شهوت جنسي برسند . در اين حالت مايعي خارج شود. فرق نمي کند در خواب باشد يا در بيداري باشد . در غير اين صورت جنب نمي شوند.
دختران يا خانم ها در غير از نزديکي با شوهر، به ندرت جنب مي شوند . کم تر اتفاق مي افتد که مني از آن ها خارج شود . فقط در صورتي که از نظر جنسي به حدي تحريک شوند که به حالت رعشه جنسي و يا ارگاسم (يعني اوج شهوت) برسند و در اين حالت مايعي از آن ها خارج شود، جنب مي شوند . بايد غسل کنند،
در غير اين حالت آنچه خارج مي شود، پاک است و نيازي به غسل ندارد. يعني اگر دختري در اوج شهوت نباشد و مايع خارج شود ،پاک است و يا به اوج شهوت برسد و مايع خارج نشود، باز هم جنب نمي‌شود. اگر شک کند که به اوج شهوت رسيده يا نه و مايع خارج شود، با فرض شک باز حکم جنابت را ندارد . غسل لازم نيست.
منظور از اوج لذت جنسي، مرحله آخر شهوت است که وقتي به آن حالت مي رسند ،تقريبا از نظر جنسي بعد از آن ارضا مي گردند وتخليه مي شوند .
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، استفتائات، سؤال 171.

بعد از دفع ادرار یا هنگام ادرار همراه با بول(منی) خارج میشود-الان هم ماه مبارک رمضان است و هر دفعه حمام رفتن مشکل است.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
گاهي همراه يا بعد از بول كردن مقداري مايع غليظ شبيه مني بيرون مي آيد. اين مايع نجس نيست و احتياج به غسل جنابت ندارد . روزه را باطل نمي كند. بنابراين احتياج به حمام رفتن و غسل و تيمم ندارد .(1) اگربر اثر بيماري بي اختيار مني خارج شود ،روزه باطل نمي شود و نياز به غسل مکرر نيست .فقط بايد يراي نماز غسل کند.
پي نوشت:
1 . امام خميني ؛ توضيح المسايل ،م 73 .

مطلب ارسالی شما بعد تایید مدیریت در سایت نمایش داده خواهد شد.