آبی که بعد از بول خارج می شود و بسیار به منی شبیه است، نه از لحاظ آن سه شرط، بلکه به لحاظ حالت، غلظت و تمامی ویژگی های فیزکی که منی دارد چه حکمی دارد؟ به نظرم این مایعی که من می گویم با مذی و ودی متفاوت است.

پاسخ:
مايعي كه از انسان خارج شود، يكي از همان چيزهايي است كه در توضيح المسايل آمده است . مايع خارج شده اگر ويژگي هاي مني را نداشته باشد و استبرا از بول نيز صورت گيرد، حكم ودي را دارد و پاك است، اگر چه شكل ظاهري آن متفاوت با آنچه باشد كه از ودي تصور مي كنيد.