بعد از دفع ادرار یا هنگام ادرار همراه با بول(منی) خارج میشود-الان هم ماه مبارک رمضان است و هر دفعه حمام رفتن مشکل است.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
گاهي همراه يا بعد از بول كردن مقداري مايع غليظ شبيه مني بيرون مي آيد. اين مايع نجس نيست و احتياج به غسل جنابت ندارد . روزه را باطل نمي كند. بنابراين احتياج به حمام رفتن و غسل و تيمم ندارد .(1) اگربر اثر بيماري بي اختيار مني خارج شود ،روزه باطل نمي شود و نياز به غسل مکرر نيست .فقط بايد يراي نماز غسل کند.
پي نوشت:
1 . امام خميني ؛ توضيح المسايل ،م 73 .