مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی در سومین نمایشگاه که از تاریخ 25/9/1396 لغایت 2/10/ 1396 در سالن همایش‎های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برگزار گردید، کتب منتشر شده و یا در حال انتشار و همچنین نرم افزارهای تولیدی خود را به نمایش گذاشت.
در مراسم تجلیل از فناوران و محصولات برتر دفتر، سایت مرکز ملی پاسخگویی به نشانی www.pasokhgoo.ir نیز قابل تقدیر شناخته شده و به عنوان یاد بود، تندیس و لوح تقدیر نمایشگاه را دریافت نمود.