نرم افزار «مادر پاکی ها» در دو قالب (فرمت) با امکان نمایش، جستجو در پرسش و پاسخ در دو نسخه جهت استفاده در رایانه (ویندوز) و تلفن همراه (اندروید) ارائه شده است

 همزمان با ایام شهادت یگانه دخت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله، مرکز ملی پاسخگوئی به سؤالات دینی اقدام به تولید نرم افزار «مادر پاکی ها» نمود. این نرم افزار به بررسی شخصیت، منزلت و وقایع زندگی حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها می پردازد. حجت الاسلام و المسلمین علی مخدوم، رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با تاکید بر رسالت دینمداران در پاسخگویی به سؤالات و شبهات دینی، این رسالت را یکی از سنت های ماندگار رسول گرامی اسلام(ص) و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) دانست که شایسته است سرلوحه توجه عالمان و مبلغان دینی قرار گیرد. وی گفت: این مرکز با هدف آشنایی محققان و دوست داران اهل بیت علیهم السلام با سؤالات و شبهات پیرامون زندگانی حضرت زهراء(س) به عنوان الگوی مورد احترام همه مسلمانان، اقدام به ارائه نرم افزار کرده است. رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی اضافه کرد: این مجموعه در صدد تبیین روشنی از زندگانی فردی، اجتماعی و دینی آن حضرت در قالب پاسخ به پرسش هایی است که از بین مراجعات مخاطبان این مرکز، برگزیده شده است. ایشان ادامه داد: این نرم افزار مشتمل بر 191 پرسش و پاسخ در موضوعاتی چون زندگانی حضرت زهرا (س)، سیره و سنت، ویژگی و فضایل و سایر مباحث زندگانی آن حضرت بوده که توسط کارشناسان این مرکز تهیه شده است. نرم افزار «مادر پاکی ها» در دو قالب (فرمت) با امکان نمایش، جستجو در پرسش و پاسخ ارائه شده است. جهت استفاده در رایانه (ویندوز) و تلفن همراه (اندروید) از طریق سایت مرکز ملی پاسخگوئی به سوالات دینی از این لینک  برای علاقه مندان قابل دانلود می باشد:
http://www.pasokhgoo.ir/node/94709

ربیع الثانی 1436 اسفندماه 1393