با سلام در کتب آموزشی اکثر موارد را دیده ام مثلا در شبهای عید فطر،قربان،نیمه شعبان،اول،وسط و یا آخر ماه و...اما در اینکه در ایامی مثل ماه محرم و صفر و ماه مبارک رمضان ایام ولادتها و شهادت ائمه(ع)را ندیده ام لطفا در این مورد راهنمایی بفرمائید.ممنون

خواهر گرامی ! ایامی را که در روایات نهی نشده، بارداری در آن ایرادی ندارد شما می توانید در هر ماهی غیر از روزهای نهی شده باردار شوید.