$$با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با این مرکز.
دارمي در سنن خود بابي را به عنوان : «باب ما اكرم الله نبيه (ص) بعد موته» قرار داده و از اوس بن عبدالله نقل كرده است كه:
در مدينه قحطي شديدي شد و مردم به عايشه شكايت كردند، عايشه گفت : به قبر پيامبر(ص) توجه كنيد و روزنه اي به سوي آسمان قرار دهيد كه مانع بين قبر و آسمان نباشد.
مردم همين كار را انجام دادند، به قدري باران آمد كه از زمين گياه روييد و شتران بسيار فربه و چاق شدند.(1)
و آن سال را سال چاقي و فربهي ناميدند .
پي نوشت :
1. سنن الدارمي، عبد الله بن بهرام الدارمي، ج 1، ص 43-44، سال چاپ 1349، ناشر مطبعة الاعتدال، دمشق.