سلام در حدیثی از امام علی(ع) خواندم که در بهشت حوریان بیوه هم هستند.مگر در قرآن اشاره نشده که حوریان بهشتی باکره هستند و شوهر نداشتدن؟شوهره این حوریان جه کسانی بودند و علت جدایی از شوهرانشا چی بوده؟

پرسشگر گرامی با سلام سپاس از ارتباط تان با این مرکز.
حوریان بهشتی "لَمْ يَطْمِثْهُنَّ إِنْسٌ قَبْلَهُمْ وَ لا جَان‏"(1)فَجَعَلْناهُنَّ أَبْكاراً (2) هستند ،یعنی قبل از دیدار مؤمن در بهشت هیچ مردی از انس یا جن آنان را لمس نکرده و ندیده است . باکره هستند. بنا بر این حوری بیوه در بهشت نداریم.
حوریان در بهشت برای مؤمنان خلق شده و در دنیا نبوده اند تا شوهر کرده باشند . قبل از بهشت با جنس مخالفی نبوده اند.
پی نوشت ها:
1. رحمن (55)آیه56 و 74.
2.واقعه (56)آیه36.