لطفا طریفه ختم یس را توضیح دهید

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
طريقه ختم کردن سوره يس را در کتاب هاي معتبر دعا نيافتيم اما سوره " يس" به گواهى احاديث متعددى كه در اين زمينه وارد شده، يكى از مهم ترين سوره‏هاى قرآنى است، به طور ي كه به عنوان" قلب قرآن" ناميده شده است.
در حديثى از پيامبر اسلام مى‏خوانيم:
ان لكل شى‏ء قلبا و قلب القرآن يس؛
" هر چيز قلبى دارد و قلب قرآن يس است. (1)
احاديث در فضيلت آن فروان است که به دو حديث بسنده مي کنيم . امام صادق (ع) در ذيل آن مى‏فرمايد:
فمن قرء يس فى نهاره قبل ان يمسى كان فى نهاره من المحفوظين و المرزوقين حتى يمسى، و من قرأها فى ليله قبل ان ينام و كل به الف ملك يحفظونه من كل شيطان رجيم و من كل آفة:
" هر كس آن را در روز پيش از آن كه غروب شود بخواند، در تمام طول روز محفوظ و پر روزى خواهد بود، هر كس‏ آن را در شب پيش از خفتن بخواند، خداوند هزار فرشته را بر او مامور مى‏كند كه او را از هر شيطان رجيم و هر آفتى حفظ كنند ..." به دنبال آن فضائل مهم ديگرى نيز بيان مى‏فرمايد .
باز در حديثى از پيامبر مى‏خوانيم:

" سوره يس در تورات به عنوان" عموميت آفرين" ناميده شده، سؤال شد: از چه رو به آن عموميت آفرين گفته مى‏شود؟ فرمود: به خاطر اينكه كسى كه همدم و همنشين اين سوره باشد، او را مشمول تمام خير دنيا و آخرت مى‏كند ..." (2)
پي نوشت ها :
1. مجمع البيان" آغاز سوره يس.(1)" مجمع البيان" آغاز سوره يس.
2. تفسير نمونه، ج ‏18، ص: 311.