با سلام من دختری 19 ساله هستم که در دوره ی راهنماییم از کیف دوستانم بصورت پنهانی پول بر می داشتم ولی از دوره ای دبیرستان واقعا پشیمان شدم و دیگر از این کار دست کشیدم و الان نه میدانم که چقدر و از کیف کدوم یکی از دوستام پول برداشتم می خواستم بدونم اگه الان بخواهم این دین رو از رو دوشم بردارم باید چکار کنم با تشکر مرجع تقلیدم اول آقای فاضل بعد از فوتشان آقای بهجت و بعد از آقای بهجت الان آقای مکارم شیرازی هستن

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در صورتي که آن ها را نمي شناسيد ، مي توانيد با اجازه از دفتر مرجع تقليد خود هر مقدار که يقين داريد که پول برداشته ايد ،از طرف صاحبان شان به فقرا صدقه بدهيد .(1)براي تماس با دفتر آيت الله مکارم براي اجازه باتلفن02517840001تماس بگيريد.
پي نوشت:
1. آيه الله مکارم ، استفتائات، ج3 ، س 1571 .