با سلام من بسيار معتقد به دين و خدواند هستم و هيچ گاه نماز و روزه هايم ترك نشده به دليل مشكلاتي كه با همسرم دارم نمي دانم چي شد كه دست به عمل خودارضايي زدم و هيچ گاه به اين مسايل فكر نمي كردم و آن قدر نارحت بودم كه غسل كردم و توبه كردم ولي تماما احساس گناه و پشيماني دارم خيلي از خودم بدم مي آيد و فكر مي كنم خدا مرا ترك كرده چه دعايي نمازي است كه بخونم تا آروم بشم

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
خود ارضايي گناه بزرگي است که مرتکب شده ايد اما با توبه و استغفار بخشيده مي شود .آن چه شما را آرام مي کند ، توبه و طلب مغفرت از خداست.در اين شب هاي عزيز دعاي ابوحمزه ثمالي را بخوانيد و مطمئن باشيد خدا شما را مي آمرزد.