نذر کرده ام که پنج دور ختم قران داشته باشم.گفته اند که هرکس سه با سوره ی توحید را تلاوت کند همانند یک ختم قران است. حال اگر من پانزده بار سوره ی توحید را بخوانم نذرم را ادا کرده ام؟صیغه ی نذر را به جا اورده ام.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
با توجه به اينکه در هنگام نذر قصد کرده بوديد که پنج دوره قرآن را به صورت کامل و متعارف قرائت کنيد ،خواندن سوره توحيد کفايت نمي کند .(1)
مي توانيد به مرور زمان نذر خود را ادا کنيد .
پي نوشت :
1 . سوال تلفني از دفتر (7746666-0251) آيه الله خامنه اي.