آیا دعایی هست که خواندن آن مانع از دیدن خوابهای شهوانی شود

پرسش 1:
درخواست دعاي خاص شرح : آيا دعايي هست که خواندن آن مانع از ديدن خواب هاي شهواني شود؟

پاسخ:
باعرض سلام و تشکر از ارتباط شما با اين مرکز.
از امام صادق (ع)روايت شده : "اگر از جنابت ترسيدي، در بستر خواب بگو: "اللهمَّ إنّي أعوذُ بكَ من الاحتلامِ و مِن سوء الأحلام و مِنْ أنْ يَتَلاعَبَ بي الشَيطانُ فِي اليقظةِ و المنام"(بحارالانوار، علامه مجلسي، ج 73، ص 197، مؤسسة الوفأ، بيروت.)