kotobe serrol'mostater va majma'o'dda'avatel'kabir az nazare bozorgane din che jaygah va e'tebari darand?

كتب سر المستتر و معجم دعا دعا از نظر بزرگان دين چه جوري و چه اعتباري دارند.

پاسخ:
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباط تان با اين مرکز
کتب مذکور مشتمل بر مطالبي در ادعيه و طلسمات و علم حروف و علوم غريبه و اذکار و تسخيرات است ، از نظر متخصصان اهل فن ، اين گونه اوراد و اذکاربه گونه‌اي نيستند كه به صحّت آن‌ها بشود اعتماد كرد. اگر چه نمي توان به طور کامل آن ها را نيز رد کرد.