با عرض سلام می خواستم اگر کاری کرده باشیم که باعث دل شکستگی خانواده ای شده با شیم و انها ما را نفرین کرده باشند و الان دسترسی به ان شخص نداشته با شیم چه کار باید بکنیم. خیلی گره در کار زندگیمون افتاده

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
اگر کاري که باعث دلشکستگي شده ، جنبه مالي داشته باشد،بايد همان مال يا قيمتش را به خودش يا وراثش برگردانيد ، و در صورت عدم دسترسي به هيچ کدام ، به نيابت از آن طرف صدقه داده شود. و اگر عامل دلشکستگي جنبه مالي نداشته باشد ، ودسترسي به وي هم نداشته باشيد ، بسيار استغفار کنيد و در حق وي دعا کنيد . و صدقه بدهيد .و دعاي روز دوشنبه را - از مفاتيح - بخوانيد .