همزمان با ماه مبارک رمضان صورت گرفت؛
همزمان با آغاز فعالیت نخستین نمایشگاه مجازی قرآن کریم، غرفه مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نیز فعالیت خود را در این نمایشگاه به صورت مجازی آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با آغاز به کار نخستین نمایشگاه مجازی قرآن کریم از 11 اردیبهشت، مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نیز با ارائه محصولات و خدمات خود در این نمایشگاه فعال است.

علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت نمایشگاه مجازی قرآن به آدرس www.iqfa.ir  و با ورود به بخش محتوایی به با کانال های پاسخگویی مرکز آشنا شوند.

در این بخش مخاطبان با کانال های ارتباطی با مرکز که شامل سامانه پاسخگویی تحت وب و اپلیکیشن، پاسخگویی تلفنی و پیامکی آشنا می شوند.

این نمایشگاه به مدت ده روز و تا پایان بیست و هفتم ماه مبارک رمضان به صورت 24 ساعته فعال است.

گفتنی است به دلیل محدودیت های ناشی از شیوع ویروس کرونا این نمایشگاه نخستین بار است که به صورت مجازی فعالیت می کند و در ادوار گذشته حضوری فعال بوده است.