به همت مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد؛
بستر فعالیت طلاب نخبه تبلیغی جهت پاسخگویی به سؤالات احکام در ماه مبارک رمضان فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، با هماهنگی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی و مرکز ملی پاسخگویی، بستر فعالیت روحانیون نخبه تبلیغی جهت پاسخگویی تلفنی به سؤالات احکام در ماه مبارک رمضان فراهم شد.

لذا جلسه ای به منظور ارائه توضیحات لازم و نحوه استفاده از سامانه تلفنی مرکز ملی پاسخگویی توسط مسئولان مرکز برگزار شد و در انتهای جلسه حضار سؤالات خود را مطرح کردند.

شایان ذکر است با توجه به وضعیت تبلیغی ماه رمضان در سال جاری و ترافیک بالای سؤالات احکام در ماه مبارک رمضان این اقدام در جهت تسهیل پاسخگویی به هم‏وطنان عزیز صورت گرفت.