از سوی بخش مکتوب و رسانه مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت؛
به همت بخش مکتوب و رسانه مرکز ملی پاسخگویی، کتاب الکترونیک و کتاب صوتی با موضوع حجاب اجباری (اعتقادات) تدوین و انتشار یافت.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، گروه کلامِ بخش مکتوب و رسانه مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، کتاب الکترونیکی با موضوع «حجاب اجباری» تولید و منتشر کرد. در این کتاب به هقت پرسش مهم در حوزۀ حجاب اجباری با عناوین ذیل پاسخ داده شده است:

1. حجاب اجباری و راهبرد اسلام

2. حجاب اجباری و آیه لا إِكْراهَ فِي الدِّينِ

3. آزادی حجاب یا الزام به حجاب

4. الزام غیرمسلمان به حجاب

5. شهوت مردان و زحمت حجاب برای زنان

6. حجاب اجباری و سیره انبیا

7. بدعت بودن حجاب اجباری

علاقمندان می توانند جهت استفاده و نشر این کتاب به سایت مرکز ملی به نشانه https://my.pasokhgoo.ir/book/145 مراجعه نمایند.