رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از مرکز ملی پاسخگویی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی در این جلسه که با حضور حجت الاسلام علی مخدوم ریاست مرکز و چند نفر از معاونان و مسئولان مرکز روی داد، ریاست مرکز گزارشی از آخرین فنآوری های دیجیتال مرکز ملی پاسخگویی ارائه داد.

دکتر محمدرضا بهمنی، مشاور وزیر و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این جلسه ضمن قدردانی از پیشرفت فعالیت های فناوری مرکز ملی، توصیه هایی راجع به گسترش فعالیت ها و حضور پررنگ تر در محافل فنآوری ارائه کرد.