طی حکمی از سوی رئیس مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت؛
رئیس مرکز ملی پاسخگویی حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی تقی خاکی را به سمت کارشناس مسئول گروه کلام منصوب کرد.
مرکز ملی پاسخگویی - علی تقی خاکی

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد اصغری «رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی» طی حکمی حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی تقی خاکی را به سمت کارشناس مسئول گروه کلام منصوب کرد.

دکتر اصغری در این حکم، تشکیل کمیته علمی از فرهیختگان گروه و برنامه ریزی آموزشی دقیق بر مبنای ارزیابی علمی مستمر به منظور زمینه سازی برای ارتقای کیفی این گروه در سه بخش پاسخ گویی تلفنی، مکتوب و فضای مجازی را خواستار شد.

شایان ذکر است حجت الاسلام والمسلمین علی تقی خاکی از اساتید فقه، اصول و فلسفه حوزه می باشند و سال ها تجربه پاسخ گویی به سوالات و شبهات را در کارنامه دارد.