طی حکمی از سوی رئیس مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت؛
طی حکمی از سوی ریاست مرکز ملی پاسخگویی، حجت الاسلام و المسلمین مرتضی غرسبان به سمت کارشناس مسئول گروه سیاسی منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد اصغری «رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی» حجت الاسلام والمسلمین مرتضی غرسبان را به سمت کارشناس مسئول گروه سیاسی منصوب کرد.

رئیس مرکز ملی پاسخگویی در این حکم، با تأکید بر تشکیل کمیته علمی از فرهیختگان گروه و برنامه ریزی آموزشی دقیق بر مبنای ارزیابی علمی مستمر، زمینه را برای ارتقای کیفی این گروه فراهم نماید.

شایان ذکر است تشکیل گروه پاسخگویی به سؤالات سیاسی مصوب قطب نظام سیاسی و اجتماعی اسلام و ایران می باشد.