سلام. من جایی خوندم که نزدیکی به قصد بچه دار شدن نباید درشب اول و وسط و آخر ماه اتفاق بیوفته ایا در مورد روز این سه شب صدق میکند

اولا - معمولا حكم روز و شب مثل هم است، مگر اين كه در مورد خاصي استثنا شده باشد. در مورد سؤال شما استثنايي نيامده است. ثانيا – آميزش جنسي در همه روزهاي سال از هنگام طلوع صبح تا طلوع آفتاب و از هنگام غروب خورشيد تا هنگامي كه سرخي شفق هويدا است، يعني تامغرب ، هم چنين هر روز يا شبي كه قمر در عقرب باشد، و يا باد سرخ و سياه و زرد بوزد، يا زلزله اتفاق بيفتد، و يا هر روزي كه خورشيد گرفتگي رخ دهد، مكروه است.(1)
پي نوشت ها :
1.شيخ كليني ،الكافي، دار الكتب الاسلاميه، تهران، ش 1365، ج 5، ص 498.
موفق باشید.