حتی گاهی به کلاسهای آموزشی می روم واستادم مرد است ومن هم قصدم آموختن است ولی گاهی موقع حرف زدن معمولی هم این ترشحات وجود دارد. راه رفع آن چیست؟ وآیا هر دفعه باید غسل صورت گیرد؟ درضمن این حالت فقط در مورد بعضی از مردان است نه همه ی آنها.

اگر مایعی در اوج شهوت و لذت جنسی از زن یا مرد خارج می شود منی به شمار می رود چه در اثر صحبت، فکر یا نگاه به کسی باشد یا در اثر خواندن یا شنیدن مطلبی عارض شود و لازم است برای نماز غسل جنابت نماید؛ اما اگر نشانه های مذکور را نداشته باشد یا شخص شک کند، آن مایع منی به شمار نمی رود لازم نیست غسل جنابت کند.
اگر منی با نشانه ای مذکور خارج شود میان دو بار بیرون آمدن منی غسل فاصله نشود یک بار غسل جنابت کافی است، اما اگر غسل جنابت فاصله شود. باید شخص برای هر بار غسل جنابت کند.(1)
راه رفع مشخصی ندارد در صورت فراهم بودن زمینه بهترین راه ازدواج می باشد.
پی نوشت:
1. آیت الله تبریزی، توضیح المسائل، مسأله 352.