من یک دوست دارم که فقط میخوام بقلش کنم ببوسمش وبعضی وقت هاهم رویش میخوابم بدون این که منی من خارج بشه گناه دارد

بغل کردن و بوسیدن دوستت و نیز بر روی او خوابیدن به قصد لذت و شهوت حرام است گرچه منی خارج نشود.
با توجه به ضرورت انتخاب مرجع تقليد در عمل به تكاليف شرعي و همچنين وجود اختلاف نظر مراجع عظام تقليد در برخي مسائل، لطفاهروقت سوال شرعی می پرسید مرجع تقلید خود را مشخص کنید تا مطابق نظرمرجع شما پاسخ داده شود.