با عرض سلام و خسته نباشید : حکم شخص متاهلی که از همسر خود دور است و گرفتاراستمنا می شود چیست ؟

پاسخ:
استمناء در فرض سؤال نیز حرام است و در حرمت استمناء فرقی بین متاهل و مجرد نمی باشد و نیز فرقی نمی کند متأهل از همسر خود دور باشد یانباشد، در تمام موارد استمناء حرام است.(1)
پی نوشت:
1. آیت الله مکارم، توضیح المسائل، مسأله 131 واستفتائات جديد، ج‏1، سؤال 1246 .