اگر تصمیم بچه دار شدن را داشته باشیم نزدیکی در شبهای اول ماه صفر مشکلی ندارد؟

نزدیکی با همسر در شب های اول صفر به عنوان شبهای اول صفر اشکال ندارد،مگر آن که با عنوان دیگری مصادف شود، مثلاً مصادف شود با شبی که قمر در عقرب است و مانند آن از عناوینی که سبب کراهت نزدیکی است. البته باید توجه داشت که بنا بر روایات، شب اول و وسط و آخر ماه همبستر شدن کراهت دارد و همچنین در ایام قمر در عقرب که در ما حدودا 3 روز است (به تقویم نجومی مراجعه کنید) ممکن است در خود فرد یا بچه خوره و پیسی و جنون ایجاد شود. البته به جز ماه مبارک رمضان که همبستری در شب اول آن مستحب است. (1)و اگر کسی نمی دانست و نطفه در ایامی که نهی شده منعقد شد کراهت با دادن صدقه و دعا و استعاذه(به خدا پناه بردن) و توکل بر خدا ،ان شاءالله برطرف می شود و اینطور نیست که حتما بچه در این مواقع دچار مشکل می شود بلکه این احتمال وجود دارد، لذا باید مراعات کرد. اگر هنگام آمیزش با وضو بوده و به یاد خدا باشید و خود و فرزندی را که نطفه اش احیانا منعقد می شود، به خدا بسپارید و برای رفع نحوست ساعت و ... صدقه بدهد ، به خواست خداوند فرزند سالم و خوبی نصیب انسان می گردد.
برای توضیحات بیشتر با شماره (09640) تماس بگیرید.
موفق باشید.
پی نوشت :
1. طبرسی، الآداب الدینیه، ترجمه عابدی ،چ اول، قم، زائر، 1380 ش، ص 297.