آبی که از زن در دوران نامزدی هنگام معاشقه خارج میشود پاک است؟

اگر نشانه های منی را نداشته باشد پاک است و غسل ندارد.
اگر زن بر اثر تحريک هاي جنسي به قدري تحريک شود که به اوج لذت و شهوت جنسي برسد و در آن حال مايعي از او خارج شود،جنب مي شود. اگر به اوج لذت نرسد و مايع خارج شود ويا به اوج لذت برسد، ولي مايعي خارج نشود و يا شک کند که مايعي خارج شد يا نه،جنب نمي شود و غسل لازم نيست.
زن اگر يقين به خارج شدن مني پيدا کند ،جنب مي شود. اگر يقين پيدا نکند، جنب نمي شود. بنابراين مواقعي که زن بر اثر تحريک هاي شهواني مقداري لذت مي برد و درآن حال رطوبتي از او خارج مي شود ،چون به اوج شهوت نرسيده،جنب نمي شود و رطوبت خارج شده هم پاک است و وضو وغسل را باطل نمي کند.(1)
اوج لذت جنسي يعني حالتي که بعد از آن تحريك ها ي جنسي خوش آيند و لذت بخش کاهش پيدا مي کند و اصطلاحاً‌ به‌ آن ارگاسم مي گويند.
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، استفتاآت، سوال 171.