باسلام وخسته  نباشید.من وشوهرم بااینکه به مسایل شرعی واداب بچه دارشدن مقید هستیم اما متاسفانه در زمانی که احتمال بسیار بالای  بارداری داشته ام نزدیکی داشتم ومتوجه شدم که درشب اخرماه بوده وبسیار ناراحت وافسرده شده ام ایا راهی برای جبران ان می باشد.

آمیزش در شب آخر ماه حرام نیست، بلکه مکروه است ،یعنی انجام ندادنش بهتر است. بر این اساس جای نگرانی نیست. برای اطمینان بیش تر صدقه زیاد بدهید و در ایام بارداری قرآن زیاد بخوانید.