من پسری هستم که عادت به استمنا دارم ومی دانم که نمی تونم اون رو ترک کنم آیا همه ی مراجع بر این عقیده اند که استمنا باعث باطل شدن روزه می شود. لطفا مرجع تقلیدی را معرفی کنید که این کار را باطل کننده روزه نداند لطفا با دقت جواب دهید ممنونم.

استمناء به نظر تمام مراجع حرام است و در صورتی که با قصد خارج شدن منی کسی استمناء کند و در اثر استمناء منی خارج شود، به نظر تمام مراجع روزه را باطل می کند و علاوه بر قضا، کفاره نیز واجب می شود و به نظر بعضی مراجع به احتیاط واجب کفاره جمع واجب می شود. (1)

پی نوشت:
1. توضیح المسائل، مراجع، ج1، مسأله 1588 و 1665.