با سلام خدمت زحمتکشان عرصه دین و آرزوی قبولی طاعات عزیزانمان بنده متاهل می باشم می خواستم بفهمم آیا می توان در صورت عدم ارضای جنسی با همسر خود شریک جنسی دیگری را از طریق صیغه انتخاب نمود یا خیر و اگر جواب منفی است تکلیف اینگونه افراد چیست ؟ با تشکر

صیغه کردن و عقد موقت، در هر صورت مجاز است؛ چه شخص توسط همسرش ارضای جنسی شود و یا نشود. (1)
لطفاً در ارتباط بعدی مرجع تقلید خود را معین نمایید تا طبق نظر وی پاسخ داده شود.
پی نوشت:
1. امام خمینی، توضیح المسائل، ص 484، مسئله 2421.