با عرض پوزش استمنا چه حکمی دارد؟

عمل خودارضایی و استمنا جایز نیست و حرام است (1). طبق برخی از روایات از گناهان بزرگ است که بر آن وعده عذاب داده شده و حتی مجازات دنیوی برای آن تعیین شده است.
حرمت چنین عملی از این آیه به دست می‌آید : کسانی که برای ارضای غریزه جنسی خود راهی غیر از ازدواج طلب کنند، تجاوزگرند . (2)
هنگامی که از حضرت صادق (ع) در مورد استمنا می‌پرسند ، می‌فرماید :
گناه بزرگی است که خداوند در قرآن مجید از آن نهی فرموده. استمنا کننده مثل این است که با خودش نکاح (زنا) کرده باشد. اگر کسی را که چنین کاری می‌کند بشناسم ، با او هم خوراک نخواهم شد .(3)
هم چنین استمنا زیانبار است و موجب بروز مشکلات روحی، روانی و جسمی مختلف می شود، چون انحراف از مسیر صحیح است.
پی‌نوشت‌ها:
1 . آیت الله خامنه ای ، رساله اجوبه الاستفتاات ، س 787.
2 . مؤمنون(23) آیه 7.
3 . وسائل الشیعه، ج 18، ص 575 .