با سلام اگر شخص متاهلي در هنگام نزديكي بازنش دچار مشكلات دستگاه تناسلي شده والتش غير فعال شده و ايشان مجبور به تحريك آن بادست شده و مني خارج شود .آيا گناه است و استمناع محسوب ميشود؟

اگر خود مرد با دست خود استمنا کند، مرتکب فعل حرام شده و جایز نیست؛ اما اگر همسرش او را با دست تحریک کند، گناه نیست و استمنا محسوب نمی شود. زن و شوهر می توانند هر گونه لذتی را از یکدیگر ببرند. (1)

پی نوشت:
1. آیت الله بهجت، رساله توضيح المسائل، ‌م 1897.