من دختری 24 ساله هستم مدتی است با دیدن فیلم های مستهجن دچار انقباضهای مهبلی(10تا15ثانیه) میشوم ایا این عمل استمنا است؟

نگاه به فیلم های مستهجن که با عث تحریک شهوت می شود، جایز نیست؛ ولی این نگاه ها که با تحریک (انقباض های مهبلی ) همراه است، اگر به اوج شهوت نرسد و مایعی خارج نشده باشد، استمنا نیست و احتیاج به غسل ندارد. (1)
پي نوشت ها :
1. آیت الله خامنه ای، رساله اجوبه الاستفتائات، س171 .