سلام سوال من اینست که وقتی در روابط زناشوئی مرد دست خود را در آلت یا فرج زن داخل می کند غسل بر آنها واجب می شود یا نه ؟ متشکرم

اگر شوهر دست خود را در فرج همسرش داخل کند ،بر هیچ کدام غسل واجب نمی شود. اما اگر با دستش زن را به قدری تحریک جنسی کند که زن ارضا شود و به اوج لذت برسد و در آن حال مایعی از او خارج شود ، زن باید غسل جنابت کند.(1)
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، اجوبه الاستفتائات، س171.