آيا مرد مي تواند با زنان خودش كه دائم يا صيغه اي مي باشند همزمان نزديكي نمايد،بطوريكه آنها يكديگر را لخت ببينند.

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
لذت بردن مرد از چند همسر در یک زمان مفسده داشته و جایز نیست.(1)
همچنین نگاه کردن همسران به عورت همدیگر حرام است، چه با قصد لذت و چه بدون قصد لذت ؛ نیز نگاه کردن به بدن همدیگر اگر با قصد لذت باشد ، حرام است.(2)
پی نوشت ها:
1. سؤال تلفنی از دفتر آیت الله سیستانی.
2. آیت الله سیستانی،توضیح المسائل،م2395 و 2397.