سلام من پسری هستم که 13ساله و 4 ماه دارم.حدود شش ماه استمنا می کردم.همان طور که می دانید به سن تکلیف نرسیده ام.گناهم چه حکمی دارد؟

به فتوای بیش تر فقها نشانه بالغ شدن یکی از سه چیز است :
1 . روئیدن موی درشت زیر شکم بالای عورت .
2 . بیرون آمدن منی .
3 . تمام شدن پانزده سال قمری در پسران و تمام شدن نه سال قمری در دختران. (1) اگر از شما منی خارج شده، معلوم می شود با نشانه دوم به حد تکلیف رسیده اید .باید واجبات را انجام بدهید و محرمات الهی را ترک کنید.
استمنا از گناهان کبیره است. هر کس مرتکب گناه کبیره شود، مورد مجازات پروردگار قرار می گیرد. امیدواریم با توبه واقعی از عذاب این گناه نجات پیدا کنید. چنانچه با این عمل منی خارج شود، باید غسل جنابت انجام دهید. از دیدگاه روان شناسی نیز استمنا آثار زیانباری بر جسم و روح و روان انسان بر جای می گذارد. اما اگر منی خارج نشده، غسل لازم نیست.
چنانچه نیاز به توضیح داشتید ،نامه نگاری نمایید.
پی‌نوشت‌ :
1 . امام خمینی، توضیح المسائل، م 2252.