بنده قصد ازدواج با دختری مسیحی را دارم، آیا می شود بدون تغییر دین ازدواج انجام شود. لطفا در این مورد توضیح دهید.

پاسخ:
ازدواج موقّت (نه ازدواج دايم) با زنان اهل کتاب مانند مسيحي و يهودي جايز است. ازدواج دایم با دختری که مسیحی هست، جایز نیست.
ازدواج با زناني که اهل کتاب نيستند، مطلقا (دايم و يا موقت) جايز نيست.(1)

پي نوشت:
1.امام خمینی؛ توضيح المسائل، مسئله 2397.