با سلام بنده يك دوستي دارم كه 4 سال از بنده كوچكتر است و بنده او را همچون برادر كوچكتر دوست مي دارم بنده بيشتر اوقات پشت ايشان در روي موتور مي نشينم بي اختيار دچار نعوظ شده و آب مذي از بنده خارج مي گردد و بسيار شرمنده در ضمير خويش ميشوم سوال 1-اينكه دليل آن (نعوظ) چه مي تواند باشد 2- آيا راه حلي براي آن وجود دارد 3- آيا بنده مرتكب گناهي مي شوم

دليل نعوظ تماس بدني با دوست تان است . اگر در آن حالت از اين کار لذت مي بريد گناه مرتکب شده ايد . راه حل آن ترک اين عادت براي چند هفته است . يعني از سوار شدن روي موتور پشت سر کسي ،خودداري کنيد .سعي نماييد دوستي خود را با ايشان محدودتر نماييد.