سلام من دختر 27 ساله و مرجع تقلیدم آقای مکارم است. مشکل من اینه که من تا مدت 5 روز خون ریزی دارم اما از 5 روز تا بیش از 10 روز لکه بینی مدت عادت در خانواده من هم 7 روز است می خواستم ببینم من عادت خود را باید چند روزه بگیرم ؟ با تشکر

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در فرض سؤال در صورتي که خود شما عادت ماهيانه نداشته ايد، بايد عادت خويشان خود را عادت خود قرار دهيد. و اگر عادت خانواده شما 7 روز است شما نيز هفت روز را عادت خود قرار دهيد. و لکه بيني هاي بعد از هفت روز استحاضه قرار دهيد و به احکام استحاضه عمل کند نماز و روزه را انجام دهيد.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله مکارم شيرازي، توضيح المسائل، مسأله 474.