سلام و وقتتون به خیر یه سوالی داشتم که این بوداگه با شخصی ناشناس از راه چت یا اس ام اس گفتگو کنیم وارتباط داشته باشی و در تصور من اون شخص از جنس مخالف باشه آیا برای روزه من مشکلی ایجاد میکنه یا کیفیت روزه رو کم میکنه راستی حرفا بین 2طرف عاشقانه باشه و یا شوخی کردن چه حکمی داره خیلی سایت قشنگی دارین ممنون از اینکه به مردم خدمت میکنین التماس دعا

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
صحبت با نامحرم اگر به قصد لذت باشد ،حرام است اما روزه را باطل نمي کند اما موجب مي شود روزه قبول درگاه الهي نشود و مفيد نباشد.