باتوجه به فرزندی دارم کلاس دوم دبیرستان در مورد نماز و طهارت بسیار وسواس پیدا کرده تا اندازه ای که در زمان نماز خواندن بایستی مقدار بسیار زیادی اب مصرف کند حداقل یک ساعت وقت طهارت وضو نماید سپس باشک نماز بخواند در این بین بایستی هیچ بچه ای دور او نرود همه را فرمان می دهد که تو کفش بیار ان یکی جا نماز بیار و الی اخر مثلا بایستی حتما با کفش خیس روی فرش بیلید نکند فرش کثیف باشد و با غیره و با توجه به اینکه معمولا برای کارهای دینی وسواس دارد نمی خواهم خدایی ناکرده کاری کنم باعث پشیمانی شود لطفا مرا راهنمایی نمایید با تشکر و قبولی طاعات دراین ماه عزیز و میمون

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
وسواس عملي يکي از اختلالات نسبتاً رايج در جهان است . متأسفانه به هيچ وجه درمان فوري و اورژانسي ندارد . نيازمند مشاورة حضوري (حداقل 20 جلسه)مي‌باشد . درمان‌هاي نوشتاري ثمره چنداني براي فرزند شما نخواهد داشت. با کوچک ترين شرايط اضطرابي ، باز به جاي اولش بازگشت مي‌کند.
وسواس ريشه در اضطراب بالاي فرد دارد. ميزان وسواس متناسب با سطح اضطراب فرد در نوسان است . اگر به هر دليلي از جمله عوامل استرس‌زا محيطي ، اضطراب فرد افزايش يابد، وسواس هم فزوني مي يابد. پس هر چه فرد به کمک تکنيک‌هاي شناختي يا رفتاري، سطح اضطرابش را پايين بياورد، در کاهش وسواس موفق‌تر است.
با پيگيري جدي درمان فرزند خود، از پي‌جويي راه‌هاي خلاصه و... پرهيز کنيد ،چرا که فرزند شما را در چرخه معيوب قرار مي‌دهد . از آرامش کامل و رشد روحي و... باز مي‌دارد. درمان واقعي وسواس زير نظر متخصص حداقل 20 جلسه طول مي‌کشد . با چهار دستور عمل ساده(مثل مشاوره اينترنتي) قابل حل نخواهد بود.
توصيه مي شود به جاي مشاوره هاي غير حضوري و احياناً نامه نگاري هاي متعدد با تصميم جانانه به درمان دارويي ايشان، از طريق مراجعه به روانپزشک و روان درماني از طريق روانشناس متخصص اختلالات اضطرابي و وسواس بپردازيد.