ایا بازی شرطرنج در حال حاضر اشکال دارد؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباط تان با اين مركز؛
امام که از وي در مورد شطرنج سؤال شده، با اين توضيح که شطرنج از آلت قمار بودن افتاده است و ديگر عرف آن را به عنوان آلت قمار محسوب نمي‌کند، آيا اشکال دارد؟
در پاسخ فرمودند: با اين فرض (که از آلت قمار بودن افتاده باشد و ديگر آلت قمار نباشد) بدون برد و باخت مالي، بازي با آن اشکالي ندارد.(1)
پي‌نوشت‌:
1. امام خميني، استفتاءات، ج 2، ص 10، س 21.