مخارج همسر در دوران عقد چگونه است؟آیا به عهده شوهراست یا به عهده خانواده عروس

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
اگر زن تمكين مى‏كند و حاضر است همراه شوهرش به خانه او برود و شوهر از بردن او امتناع مى‏كند و عذر مى‏آورد ، حق نفقه دارد و مى‏تواند مطالبه كند، اما اگر تمكين نمى‏كند و از رفتن به خانه شوهر عذر مى‏آورد و امتناع مى‏كند، حق نفقه ندارد.(1)
پي نوشت :
1. آيه الله فاضل ، استفتائات ، ج2 ، س1312 .