خالکوبی در اعضای مختلف بدن گناه دارد؟خالکوبی زینت محسوب می شود و نباید جایی که خالکوبی می شود را نا محرم ببیند؟آیا این مسئله که خالکوبی غسل و وضو ندارد درست است و کسی که خالکوبی کرده باید بعد از مرگ برای غسل آن قسمت از بدن که خالکوبی شده از بدن جدا شود؟خالکوبی اسمائ خدا هم گناه است؟ مرجع تقلید سیستانی

با سلام وتشکر از ارتباط با اين مرکز
خال کوبي به خودي خود اشکال ندارد.مگر اينکه براي بدن ضرر داشته باشد .
در صورتي که عرفا زينت به حساب آيد، بايد از نا محرم بپو شاند.
با توجه به اينکه خال کوبي زير پوست مي باشد ،براي وضو و غسل مشکلي ايجاد نمي کند.
لزوم جدا کردن عضو خال کوبي شده بعد از مرگ صحت ندارد.
در صورتي که اسما متبرکه باشد، نبايد آن موضع نجس شود . بدون وضو نمي شود به آن دست زد اما لازم نيست فردي که خال کوبي کرده، هميشه با طهارت باشد .(1)
پي نوشت :
1. سوال تلفني از دفتر (7836565-0251) آيه الله سيستاني .