اگر به خانواده نیازمندی کمک کنیم و اون کمک رو خودمون به دستشون برسونیم . اشکال دارد؟ من شنیدم که برای اینکه کار شما باعث خوشنودی خدامند متعال بشه شما باید بی نام باشید اما من کسی رو ندارم که این کارو برام انجام بده و قصدم هم فقط رضای خداست . لطفا راهنماییم کنید . ممنون

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
کمک کردن به ديگران به طور آشکار اشکالي ندارد ،هر چند ثواب کمک پنهاني بيش تر است.مي توانيد به موسسات خيريه و مراکز نگهداري سالمندان مراجعه فرماييد.