سلام آیا برای تأمین مبلغ اجاره می توان پولی را به شکل قرض الحسنه به شخصی داد و سپس در برابر چکی به همان مبلغ دریافت کرد و منزلی را که اجاره نموده ام با قیمتی معادل با 3درصد ماهانه از مبلغ قرض الحسنه به صورت ماهانه به طرف مقروض اجاره بدهم؟ مشکل شرعی دارد یا خیر؟ درمن بنده مقلد آقای سید علی خامنه ای هستم. لطفاً سریعتر پاسخ بدهید.

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکزاگر منظور اين است که پول را قرض الحسنه بدهي و در مقابل قرض ,منزل قرض گيرنده را اجاره کني، اين کار ربا و حرام است .
اگر منظور چيز ديگر است روشن تر سوال کتيد تا پاسخ داده شود.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، استفتائات، س1620.