ايا امامان و پيامبران از همان دوران كودكي كاملو پاك و معصوم بوده اند يا اين عصمت و كمال را بعداز منصوب شدن بدست اوده اند؟ چراكه فقط خدا كامل است و كمال تنها براي اوست.

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
بر اساس باورها و مبناي شيعي، انبيا و ائمه(ع) قبل از نبوت و امامت‌شان معصوم بوده‌اند . از هرگونه عيب و نقص و لغزش علمي و عملي و سهو و نسيان مصون‌اند.
در اين باره توصيه مي‌شود که کتاب «آموزش کلام اسلامي» ج 2، ص 72 را ملاحظه بفرماييد.